ΠΡΟΦΙΛ

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1950, τα φυτώρια Γαβριηλίδη, παράγουν και διαθέτουν δενδρύλλια μπολιασμένα, με συνέπεια, γνώση και εμπειρία. Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1959 από τον Ανδρέα Γαβριηλίδη και συνεχίζεται από τον γιο του Χρύσανθο. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία και την εξειδίκευση, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους αναπαραγωγής οπωροφόρων δέντρων, παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, με σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη.



ΣΚΟΠΟΣ


Με εγγύηση την πολύχρονη εμπειρία μας μπορούμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του επιχειρηματία, του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία αγρότη σε οποιαδήποτε ανάγκη της αγοράς.



ΟΡΑΜΑ – ΣΤΟΧΟΙ

Η συνεχόμενη μακροπρόθεσμη πολιτική της επιχείρησης βασίζεται στην ακούραστη προσπάθεια για ανάπτυξη και εξέλιξη και στην ουσιαστική σχέση με τους πελάτες της. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να διέπεται από την σταθερή αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, την αξιοπιστία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη, παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους πελάτες της.


 Έδρα της επιχείρησης


ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ Copyright © 2015. Από το Blogger.